Persberichten

NMF Techniek op Pumps & Valves in Antwerpen 29 aug 2008

NMF Techniek op Pumps & Valves in Antwerpen

NMF Techniek is specialist op het gebied van het afdichten van probleemgevallen bij roterende en niet roterende situaties. Dit jaar staan ze op de beurs Pumps & Valves die van 15 tot en met 17 oktober 2008 in Antwerpen gehouden wordt.

 

NMF Techniek is specialist op het gebied van het afdichten van probleemgevallen bij roterende en niet roterende situaties. We tonen de verschillende afdichtingstechnieken om roterende assen afte dichten zoals de VR Lipseal, de Pantserafdichting (zie foto) en de Vrska mechanical seals, alle voor roterende assen.

 De op de foto getoonde Pantserafdichting is ingebouwd in een zandpomp van een baggerbedrijf met een as van 338 mm Ø en een druk van 16 bar.Vooral aan mixers en mengers zullen we extra aandacht besteden vanwege de vele oplossingen die NMF u bieden kan.

Daarnaast tonen we de spindelafdichtingen waarmee afsluiters naderhand afgedicht kunnen worden volgens TA-Luft, zonder dat de afsluiter omgebouwd moet worden! Op deze wijze worden de emissies enorm vermindert en kosten bespaard op onderhoud, productie en het ontsnappen van uw geld in de vorm van gas.

Verder worden de Carrierafdichtingen getoond, waarmee de binnenliggende statische

flensafdichting van hoge-druk en hoge-temperatuur warmtewisselaars afgedicht wordt. Met als gevolg, dat de standtijd verlengd wordt naar de onderhoudsintervallen van de installatie en interne lekkage uitgesloten wordt.

 

Inl.: NMF Techniek bv, tel.: 050-527.57.77, www.nmftechniek.com, op Pump & Valves, stand 1432

Rubrieken