Persberichten

Ontdek nu Safety Calculator PAScal 07 mei 2014

Ontdek nu Safety Calculator PAScal
Safety Calculator PAScal

 Maak aan de hand van de tutorial kennis met alles over de nieuwe functies van de Safety Calculator PAScal.
De Safety Calculator PAScal berekent het haalbare PL (Performance Level) en SIL (Safety Integrity Level) van veiligheidsfuncties in machines en installaties afhankelijk van de gebruikte componenten. Het resultaat wordt geverifieerd met het vereiste PL volgens EN ISO 13849 of SIL volgens EN/IEC 62061. Als er actie moet worden ondernomen, laat de tool dit aan u zien.

Topprestatie met vele functies

PAScal ondersteunt het VDMA 66413 bibliotheekformaat. Dit garandeert een uniforme weergave van gegevens tussen fabrikanten onderling. Een editor maakt het aanmaken van eigen componenten-bibliotheken mogelijk. Met de PAScal converter kunnen gegevens uit andere formaten naar het VDMA 66413 bibliotheekformaat worden geconverteerd.

Eenvoudig uitgelegd - de on line tutorial voor PAScal

Als gebruiker van PAScal leert u in de tutorial "News" alles over de nieuwe functies van de actuele versie van de software. Er wordt in het bijzonder ingegaan op het VDMA 66413 bibliotheekformaat. Bovendien wordt toegelicht hoe de automatisch berekende diagnosedekkingsgraad en de categorie kunnen worden overschreven.

Rubrieken