Persberichten

Pilz lanceert werkenbijpilz.nl en gaat voor nog meer talent 19 dec 2012

Pilz lanceert werkenbijpilz.nl en gaat voor nog meer talent
Pilz gaat voor nog meer talent. Kijk op www.werkenbijpilz.nl!

Vianen, 19 december – Pilz is altijd op zoek naar getalenteerde en gepassioneerde werknemers. Om nog meer kwaliteit in huis te halen, heeft Pilz de pagina werkenbijpilz.nl gelanceerd. Hierop vertellen werknemers over hun werk en uitdagingen. Daarnaast staan altijd de nieuwste vacatures online en vindt men informatie over de mogelijkheden om af te studeren of een stage te lopen bij Pilz.

Pilz is met de expertise van veiligheid één van de meest toonaangevende bedrijven in de veilige industriële automatisering ter wereld. Een team van gepassioneerde medewerkers zet zich in om deze industrie veiliger en nog efficiënter te maken. Met een innovatief assortiment op gebied van producten, diensten en trainingen biedt Pilz oplossingen voor alle automatiseringsvraagstukken. Pilz is een internationale onderneming die al meer dan 60 jaar door familie Pilz wordt geleid. Iedere generatie opnieuw streven zij er samen met alle medewerkers naar meerwaarde te bieden aan klanten.

Als kennisleverancier verzorgt Pilz trainingen op het gebied van industriële veiligheid (De Pilz Academy). In het trainingscentrum wordt informatie en kennis overgedragen zodat onze klanten een optimale service- verlening ontvangen. Vanaf mei 2013 is Pilz in haar nieuwe pand gevestigd (Vianen). De Pilz Academy maakt dan een innovatieve ontwikkeling door: uitbreiding met een 3D experience room en 2 trainingszalen.

Pilz overtuigt door persoonlijke advisering, grote flexibiliteit en betrouwbare service. Wereldwijd, 24 uur per dag, met 28 dochterondernemingen en vestigingen en 15 handelspartners op alle continenten. Meer dan 1500 werknemers, van wie ieder een ambassadeur van veiligheid is, zorgen ervoor dat het belangrijkste kapitaal van de onderneming - werknemers - veilig en ongedeerd kan werken. Pilz bedient vanuit Vianen (U) de Nederlandse markt. In totaal zijn er 32 medewerkers werkzaam verdeeld over de afdelingen service, sales, back-office en mid-office.

Ondanks turbulente tijden blijft Pilz de juiste koers varen. Om op de juiste koers te blijven is Pilz altijd op zoek naar gedreven werknemers. Maar denk niet dat je alleen met de juiste opleiding bij Pilz terecht kunt. Directeur Jan Tounois: ‘Bij het werven voor nieuwe vacatures is het talent en de motivatie van de kandidaat veelzeggender dan een specifiek behaald diploma. In de praktijk betekent dit dat er met een breder profiel gewerkt wordt om te zoeken naar de juiste persoon. De persoonlijkheid en de mens zelf, die staan centraal in het proces.’ Kortom, met jouw hulp kan Pilz doorgroeien naar een hoger niveau!

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijpilz.nl.
 

Rubrieken