Persberichten

Pilz ook aanwezig op Hannover Messe 27 feb 2012

Pilz is ook dit jaar weer vertegenwoordigd op de Hannover Messe. Van 23 tot en met 27 april 2012 komen professionele bezoekers en exposanten uit de hele wereld samen op de acht toonaangevende vakbeurzen van de Hannover Messe. Pilz bevindt zich op de toonaangevende vakbeurs "Industrial Automation" in hal 9, stand D17.
Als leidend automatiseringsspecialist presenteren wij u onder meer innovatieve oplossingen op het gebied van verpakkingen, spoorwegen, windenergie en persen. Met nieuwe producten en branche-oplossingen laten wij zien hoe intelligente automatiseringsoplossingen machines en installaties veilig en productiever maken.


4 thema’s staan bij Pilz centraal
Ecological: Op het vlak van de systemen ontwikkelt Pilz milieuvriendelijke producten met behulp van ecologische materialen en energiebesparende technieken. Deze duurzame producten worden geproduceerd in Duitsland, Zwitserland, Frankrijk en Ierland onder verantwoorde arbeidsomstandigheden, met respect voor het milieu. Ook de gebouwen probeert men ecologisch vorm te gegeven, compleet met warmtepompen, solarsystemen en groene daken
Technical: producten van Pilz zijn innovatief en voldoen aan de laatste stand der techniek.
Economical: met de producten van Pilz kan men besparen o.a. op engineeringskosten.
Personal: wij verwelkomen bezoekers graag op onze stand en onze safety experts staan ze graag persoonlijk te woord over vragen over uw automatiseringsvraagstuk en/of adviseren u over een passende oplossing.

De beurs is volop in beweging
Op deze beurs en Pilz stand worden de nieuwste producten geïntroduceerd, wordt men geïnformeerd en geïnspireerd en heeft men de kans om met Pilz professionals te sparren en van gedachten te wisselen over automatiseringsoplossingen. Groepspresentaties zijn mogelijk. Met behulp van headsets worden zij rondgeleid op de stand en geïnformeerd over het innovatieve productgamma.

Via Pilz Nederland kan men gratis entreekaarten bestellen. Info@pilz.nl

U vindt Pilz in Hal 9, standnummer D 17
Voor vragen of aanvullende informatie? Bel Pilz op nummer 0347- 320 477 of info@pilz.nl
 

Rubrieken