Persberichten

Pilz organiseert kennisboost gedragsscan in 2012 23 dec 2011

Pilz organiseert kennisboost gedragsscan in 2012


Pilz organiseert kennisboost gedragsscan in 2012
-Mensen zijn het kapitaal van een onderneming -
Wat zou het voor een bedrijf betekenen als iedereen geheel gemotiveerd is en zich veilig gedraagt"
Utopie? Nee hoor niet meer, meten en sturen op gedrag is mogelijk sinds de wetenschappelijke doorbraak van Nolost Capital in 2010.
Het is bekend is dat ieder mens kan excelleren indien de omstandigheden maar juist zijn. Dit houdt grotendeels in dat de oorzaken van motivatie buiten de persoon liggen. Echter, deze motivatie is nodig is om wenselijk gedrag te vertonen (en dus ook veilig gedrag). Trainen heeft dan ook maar beperkt zin. De oorzaken dienen gemeten te worden en op deze meetresultaten kun je sturen.
Doordat Pilz haar kennis op gebied van veiligheid heeft gelinked aan het wetenschappelijk onderzoek van Nolost Capital is het nu mogelijk om op een kwantitatieve wijze oorzaken te meten van (on)veilig gedrag. Dit kan per afdeling en of per groep gedaan worden, waardoor sturing uiterst effectief kan plaatsvinden.
Men krijgt direct inzage wat er per groep veranderd dient te worden om medewerkers onder meer veiliger te laten gedragen, de betrokkenheid te verhogen, hen meer verantwoordelijkheid te laten nemen, hoe zij meer inzet zullen vertonen, beter presteren, meer vitaal zijn, niet de intentie hebben om te vertrekken, meer tevreden te zijn, een betere flexibiliteit in hun werk kunnen tonen.

Pilz gelooft in deze verbetering en samenkomst van wetenschap en praktijk en organiseert daarom:

Exclusieve kennisboost welke in samenwerking met de grondlegger van het Motivational Model (drs. Sven Rickli van Nolost Capital) wordt gegeven.

De kennisboost is gratis (normaal € 350,-) en wordt gegeven op de Universiteit van Tilburg op de volgende data:
- 22 februari 2012 (09.00 - 13.00)
- 28 februari 2012 (09.00 - 13.00)
- 08 maart 2012 (08.30 -12.00)
De route naar succes voor veilig werken, betrokkenheid, hoge inzet en motivatie van uw medewerkers!
Aanmelden via http://opleidingen.pilz.nl/gedragsscan
 

Rubrieken