Persberichten

Pilz Software tool voor bepalen van veiligheidsniveaus - productonafhankelijk 23 jul 2012

Pilz Software tool voor bepalen van veiligheidsniveaus - productonafhankelijk
Software tool Pascal

Pilz Software tool voor bepalen van veiligheidsniveaus - productonafhankelijk


Om ervoor te zorgen dat het bepalen van het veiligheidsniveau van machines en installaties voor u eenvoudig is, hebben wij productonafhankelijke softwaretool (PAScal) ontwikkeld.

De Safety Calculator PAScal is productonafhankelijk en inzetbaar tussen fabrikanten onderling en ereenvoudigt voor u de systematische procedure met inachtneming van de nieuwe normen (EN Iso 13849-1 resp. EN/IEC 62061) aanzienlijk, zonder dat u de achtergrond hoeft te bestuderen waarop de normen zijn gebaseerd. Met behulp van PAScal modelleert u veiligheidsfuncties volledig productonafhankelijk.

Praktijkgerichte en tussen fabrikanten onderling inzetbare softwaretool
Dankzij verbeterde bibliotheken, waarin de veiligheidstechnische kengegevens van alle Pilz-producten en van andere fabrikanten uit Sistema (software-assistent van het IFA) zijn opgeslagen, overtuigt deze tool door de praktijkgerichtheid. PAScal kan eenvoudig en snel tussen fabrikanten onderling worden ingezet.

On line tutorial voor het importeren en exporteren van bibliotheken
Hoe het importeren en exporteren van bibliotheken en het aanmaken van eigen bibliotheken in PAScal precies werkt, kunt u zien in de Pascal film (11:16 minuten)
http://www.youtube.com/watch?v=1ioBaVOlAX8&list
 

Rubrieken