Persberichten

Pilz steekt trainingswebsite in een nieuw jasje! 18 sep 2014

Pilz steekt trainingswebsite in een nieuw jasje!
Pilz website compleet vernieuwd

Vianen,18 september 2014 – Pilz heeft zijn trainingswebsite compleet vernieuwd. Met de vernieuwde website biedt de marktleider in industriële automatiseringsoplossingen een gebruiksvriendelijk en eigentijds overzicht van zijn trainingsaanbod. Zo is er nu de mogelijkheid om kant-en-klare leerpaden te volgen en kunnen cursisten een kijkje nemen in het CV van de trainers van de Pilz Academy.

Test machineveiligheid

Nieuw op de website is de mogelijkheid om je kennis van machineveiligheid te testen. Aan de hand van een korte quiz met meerkeuzevragen kan gekeken worden op welk (instap)niveau iemand zit en of een training wordt aangeraden om de juiste kennis van machineveiligheid op te doen.

 De Pilz Academy, hét opleidingsinstituut voor machineveiligheid

De Pilz Academy is al jaren hét opleidingsinstituut voor trainingen op het gebied van machineveiligheid. De trainingen van Pilz zijn gericht op het aspect ‘doen’. Door praktische vaardigheden en maatregelen aan de orde te laten komen, geeft Pilz transparantie bij complexe productieprocessen die voortdurend in beweging zijn. Cursisten gaan zelf aan de slag met het materiaal en kunnen eigen veiligheidsvraagstukken en praktijkvoorbeelden inbrengen. Trainers geven hierbij persoonlijke begeleiding. Een training die al jaren succesvol is en zich heeft bewezen is de Masterclass Machineveiligheid, waarin alle facetten en vaardigheden voor het herkennen van een ‘veilige machine’ aan bod komen.

Opleidingen.pilz.nl

Voor een overzicht van het trainingsaanbod en actuele trainingsdata is de vernieuwde trainingswebsite nu online. Kijk op opleidingen.pilz.nl voor meer informatie. 

Rubrieken