Persberichten

Red Bull Independent-247 Lasmachine 31 mrt 2017

Red Bull Independent-247 Lasmachine
Red Bull Independent-247

REDBULL Independent-247 ( Self-Tweaking)                                                         

De Red Bull Independent-247 is professioneel vormgegeven waardoor hij perfect past in de industriële lashal van deze moderne tijd.

Toch is vormgeving niet wat de Red Bull Independent-247 onderscheid van alle andere topmerken lasmachines. De Red Bull Independent-247 miglasmachine met 6 voorgeprogrammeerde ideaal programma’s en een migsoldeer programma. Uiteraard kan de Red Bull Independent-247 ook handmatig nauwkeurig worden ingesteld en daarbij zoekt de Red Bull Independent-247 volledig zelfstandig ( synergisch) zijn ideale lasparameters erbij. Alle lasparameterinstelllingen, handmatig of voorgeprogrammeerd, kunnen door middel van de ongeëvenaarde Fine-Tweak-Regelaar perfect worden aangepast.

De Red Bull Independent-247 beschikt uiteraard over alle functies die een lasser beroepshalve mag verwachten van een A-klasse lasmachine zoals; Full gebruiksgemakkelijk digitaal cockpit regeldisplay, 2takt-4takt, intervalfunctie, EN1090 digitale volt- en ampèreset, traploze draadsnelheidsregelaar, burnback, nagas en meer.

Maar de Red Bull Independent-247 onderscheidt zich bovendien van alle miglasmachines van deze amperageklasse ( 230 A 35 % inschakelduur) te weten : pulserend lassen.

De Red Bull Independent-247 is namelijk uitgerust met Pulsfunctie op basis van  oerdegelijke mechanische uitvoering waarmee het smeltbad nog nauwkeurig wordt beheerst, de heat input perfect wordt beperkt zodat lasvervorming of basis materiaalvervorming vooral op dunner materiaal tot het absolute minimum wordt beperkt en er een geweldige grote lasoverbrugging wordt gerealiseerd als bijvoorbeeld de vooropening groter is dan gehoopt.

Tenslotte heeft de Red Bull Independent-247 nog een kolossaal voordeel namelijk de prijs.

Zoek maar eens naar een lasmachine die zelfinstellend, digitaal, synergisch en pulserend is en vergelijk die maar eens met de prijs van de Red Bull Independent-247.

U zult het niet geloven, twee keer moeten kijken maar het is echt waar.    

Tenslotte is Red Bull Independent Serie ook leverbaar in een 400 Amp en 500 Amp watergekoelde versie met losse draadaanvoerkast en 10 meter tussenpakket te weten de

Red Bull Independent-410w package en de Red Bull Independent-510w package die ook iedereen versteld doen staan van de scherpe prijsstelling.

Rubrieken