Persberichten

Red Bull Welders Equipment 08 mrt 2017

Red Bull Welders Equipment
RED Bull ACDC TIg lasmachine

You need Red-Bull Too

 Red-Bull Welders-Equipment vernieuwt de belangrijkste Professionele Lasmachines

Red-Bull Welders-Equipment is lid van de Ernsthard Groep; een kwaliteitslabel van hoge standaard.Niet iedere fabrikant wordt binnen de Ernsthard groep geaccepteerd immers de producten moeten in Europa worden gefabriceerd en de kwaliteit wordt regelmatig getoetst aan de nieuwste eisen. Om op het hoogste niveau te kunnen blijven presteren, wordt elke 2 jaar een flink deel van de Red-Bull lasmachinelijn geïnnoveerd.

Buiten de standaard lasapparaten is Red-Bull is vooral bekend om hun bijzondere producten zoals de Full-Bull -403 AC/DC een goede Tig-dubbelstroompuls 400 ampère met alles erop en eraan en de kleinere mobiele Red-Bully-205-AC/DC  Voor deze geweldige Tiglasmachines heeft Red-Bull natuurlijk een geweldig koude-draadaanvoersysteem te weten de Push-Pull -A10 die van de topkwaliteit Red-Bull tigmachines mooie efficiënte halfautomaten maakt.

Wat te denken van de HF-Tigcontrole Unit Bull-HF -444 die van elk  wisselstroomlaspparaat of lasgelijkrichter en volledig functionele Tig-lasmachine maakt.

Echt bekend is Red-Bull natuurlijk van zijn Cool-Bull-4004 systeem dat elke gutsgelijkrichter of lasgelijkrichter tot 1000 ampère magisch omtovert tot een geweldig openboog lassysteem ergo een fantastische Gevulde-draad-lasmachine of probate Mig/mag lasmachine. Het Cool-Bull-4004 systeem is uitermate geschikt voor de zware metaalbewerkingsectoren als Offshore en scheepsbouw maar is ook een geweldig systeem voor het oplassen als forse neersmelthoeveelheden van groot belang zijn.

Niet alleen bijzonder lastoestellen bepalen het unieke karakter van Red-Bull Welders-Equipment maar een volledige range lasmachines is tot in de puntjes afgestemd op de wensen van de lasser.

Neem bijvoorbeeld de degelijke professionele vloeistofgekoelde Pulsmiglasmachines tot 600 ampère met losse aandrijfkast ; de lasser wil graag een eenvoudige machine zonder allerlei poespas maar wil wel synergic-lasparameter-lijnen die hetzij met een eenvoudige knop naar boven of beneden kunnen worden bijgesteld of met een rolregelaar op de lastoorts kunnen worden bijgesteld: Ook dit is gewoon standaard bij Red-Bull 

Of de lasser wil een eenvoudige en simpel bedienbare pulsende mig/magmachine : bij Red-Bull levert het onvervalste Puls-Pull werktuigelijke draadpulssysteem dat uiterst simpel kan worden geregeld middels de draaiknop op het lastoestel of de lastoorts. 

Red-Bull Welders-Equipment levert de professionele laswereld unieke toepassingen en maakt daarmee maakt alles eenvoudig en verbluffend handig maar ook simpelweg grondig goed; Europees vernuft in Europa gemaakt.Neem contact voor informatie of een afspraak.

 Red-Bull Welders-Equipment

Rubrieken