Persberichten

Roll On Pilfer Proof doppensluiter 17 dec 2015

Roll On Pilfer Proof doppensluiter
Roll On Pilfer Proof doppensluiter

ADLP ROPP CAP1 DOPPENSLUITMACHINE, HALFAUTOMATISCH

De ADLP ROPP CAP1 doppensluitmachine is een semiautomatische Roll On Pilfer Proof doppensluiter voor het sluiten van glazen flessen met aluminium doppen.

De Roll On Pilfer Proof doppensluiter wordt aangedreven middels een 230Volt 50Hz motor met PLC-logica voor een veilige en betrouwbare werking. De sluitcyclus kan alleen worden gestart door het gelijktijdig bedienen van twee startknoppen. De sluitkop is voorzien van een beschermkap. Tevens zit er een noodstop op de sluitmachine.

De hoogte van het sluitproces is variabel instelbaar door het verdraaien van het handwiel. De verticale zuil is voorzien van een liniaal om de hoogtes eenvoudig in te stellen en te onthouden. Indien gewenst kunnen wij de sluitmachine afgesteld leveren.
Met deze Roll On Pilfer Proof sluitmachine is een sluitsnelheid van 360 flessen per uur haalbaar.
De sluitkop is verwisselbaar, waardoor de machine geschikt is voor verschillende formaten doppen. Hierdoor kan de pilferproofsluitmachine aluminium doppen en flessen van diverse maten verwerken, mits men bij een andere formaat dop wisselt van sluitkop.

Tafelmodel pilferproof sluitmachine voor semi-professioneel dagelijks gebruik.
Sluitkop is verwisselbaar voor diverse formaten doppen.
Sluitsnelheid: ± 360 flessen per uur.

Werking ADLP ROPP CAP1 doppensluiter:
Klik hier voor het bekijken van een video.
Plaats de fles, met reeds opgelegde aluminium dop, in de kunststoffen houder onder de sluitkop. De sluitkophoogte is verstelbaar door verdraaiing van het handwiel bovenop de sluitmachine. Voor uw veiligheid sluit u nu de beschermkap. Door de linker en rechter knop gelijktijdig in te drukken zal de sluitkop beginnen te roteren. De knoppen dienen ingedrukt te blijven totdat de sluitcyclus compleet is uitgevoerd.
De sluitkop gaat naar beneden en drukt op de fles, waarna de sluiting wordt uitgevoerd. De sluitmachine duwt de dop luchtdicht op de fles, rolt het schroefdraad van de fles in de aluminium dop en felst de afbreekbare zegelrand om de fles. Hierna gaat de sluitknop weer omhoog en stopt automatisch.
De gesloten fles kan worden verwijderd en een nieuwe fles kan worden geplaatst.

Interesse? Klik hier voor het aanvragen van meer informatie over deze doppensluitmachine.

Tevens informeren wij u graag over ons assortiment doppensluiters:
handmatig - elektrisch - pneumatisch - trigger capper - pilferproof

Rubrieken