Persberichten

AED-Partner sluit zich aan bij SK FireSafety Group 11 feb 2020

AED-Partner sluit zich aan bij SK FireSafety Group
Life safety bedrijven bundelen krachten

AED-Partner is de grootste en merkonafhankelijke leverancier van AED’s in de Benelux. Door onderdeel te worden van SK FireSafety Group sluit AED-Partner zich aan bij een groep bedrijven gespecialiseerd in brandveiligheid. Een nauwe samenwerking ontstaat met name met SK dochter Saval dat bedrijven landelijk in Nederland en België ondersteunt bij het overbruggen van de eerste 15 minuten bij brand en andere noodsituaties. Vaak zijn hulpdiensten pas na een kwartier ter plaatse, terwijl elke seconde telt.

 

Nog beter inspelen op behoeften met volledig veiligheidsprogramma

Wekelijks worden in ons land ruim 300 mensen buiten het ziekenhuis getroffen door een plotselinge hartstilstand. Snelle reanimatie in combinatie met het gebruik van een Automatische Externe Defibrillator (AED) vergroot de overlevingskans aanzienlijk. Daarnaast krijgen jaarlijks 2 op de 100 ondernemers te maken met brand. Hierbij is het niet alleen belangrijk dat AED’s en brandblusmiddelen binnen handbereik zijn, maar ook dat de gebruiker er mee om weet te gaan. AED-Partner en Saval koppelen de levering van producten aan een hoogwaardige serviceverlening en hebben als missie levensreddende apparatuur voor iedereen beschikbaar te maken.

 

De nauwe samenwerking tussen de bedrijven zal o.a. extra kennis en ervaring tot gevolg hebben. Hierdoor kan er nog sneller oplossingsgericht met de klant meegedacht worden over brandveiligheid en medische noodsituaties. Het gezamenlijke bereik moet in Nederland en België nog meer bewustwording creëren omtrent voorbereiding op de eerste 15 minuten waarin men wacht op professionele hulpdiensten.

Rubrieken