Persberichten

Scherp geprijsde kabelrupskabels getest! 09 dec 2014

Scherp geprijsde kabelrupskabels getest!
chainflex® M - betaalbare kwaliteitskabels

Het voordelige een veelzijdig inzetbare kabelrupskabel pakket chainflex® M van igus® bestaande uit onder andere stuurstroomkabels, motorkabels, servokabels en meetsysteemkabels tot en met buskabels is uit voorraad leverbaar en direct vanuit de catalogus te bestellen. De kabels zijn zelfs zo voordelig dat het maken van een las en een aparte kabel voor de vaste verlegging tot het verleden behoren.

De serie chainflex® M van igus® staat voor functionaliteit en kwaliteit tegen scherpe prijzen. Alle kabelseries zijn 30 tot 38 procent voordeliger dan de series uit het bestaande programma. Desondanks geeft igus® een levensduur van minimaal één miljoen dubbele slagen af. Het programma bestaat inmiddels uit al meer dan 100 verschillende types.

Voordelen chainflex M:

  • Scherp geprijsd
  • Uit voorraad leverbaar
  • Speciaal ontwikkeld voor dynamisch gebruik in kabelrupsen
  • Spaart lassen voor- en na de kabelrups uit en biedt hierdoor een zekere verbinding

Gegarandeerde veiligheid tegen scherpe prijzen

Igus®, specialist in oplossingen voor dynamische energietoevoer, kan haar klanten de zekerheid van functionaliteit bieden omdat de onderneming de kabels en complete systemen voortdurend aan realistische tests onderwerpt: in het eigen, 1.750m² grote testlaboratorium worden op 180 testunits twee miljard testcycli per jaar uitgevoerd. Daarmee is igus® de eerste op de markt die heel voordelige kabels koppelt aan een zekere levensduur in de kabelrups. Op grond van decennialange ervaring en voortduren onderzoek is de energietoevoer specialist in staat om kwalitatief hoogwaardige kabels te ontwikkelen en te produceren die tevens betaalbaar zijn, ook bij 1 miljoen bewegingen.°

Kijk voor meer informatie op: www.igus.nl/chainflexM

Rubrieken