Persberichten

Sentinel Rebel Papr Nanopower 19 nov 2018

Sentinel Rebel Papr Nanopower
Nieuw

Voor ESAB.Lasmachinedirect.nl is 2018 nu al een fantastisch jaar en we hebben nog 6 weken te gaan.

ESAB.Lasmachinedirect.nl introduceerde dit jaar verschillende unieke en verrassende lasproducten voor de professionele laswereld en omstreken.

ESAB.Lasmachinedirect.nl introduceerde de Sentinel A50 , de Sentinel A50 Air, de Rebel EMP 215ic, de Rebel EMP 320ic, de Papr Air unit EPU P3 en de enige echte Nanopower.

Zes innovatieve producten die hun weerga niet kennen bij de vakkundige lasser, te weten :

De Sentinel A50 is een automatische ruimzicht lashelm met een Luke Skywalker visier.

Het Luke Skywalker visier is ook verkrijgbaar met een Sustainable Optic Upgrade, 

kortweg SOU waardoor de slogan ; So You benefit to the Max ! , is ontstaan.

De Sentinel A 50 lashelm is de lichtste lashelm op aarde en heeft veruit de beste ergonomische instelmogelijkheden  van alle lashelmen ooit gemaakt.

De Sentinel A50 Air kan worden uitgevoerd met 3 verschillende ademlucht zuiveringssystemen te weten : de Pure-air, de Aristo-Air en het ademluchtsysteem dat de lasser de laatste maanden heeft ontdekt; de PAPr-Air-EPU-P3.

De PAPr-Air-EPU-P3 is ook de lichtste, kleinste en handigste Ademlucht Beschermer ooit gemaakt. De doorgewinterde lasser weet wel dat hij géén ellendige grote gewichten wil meesjouwen. De echte Profs willen een kleine adem-unit zodat ze niet worden belemmerd bij hun laswerk, vrijelijk soepel kunnen bewegen zonder ergens achter te blijven hangen maar ook een verselucht-systeem dat de meest frisse en gezuiverde ademlucht levert.

De PAPr-Air-EPU-P3 heeft het kleinste en gladste design van allemaal en heeft een accu waar je U tegen zegt; Accu-U8 of Accu-U12, een dikke 8 uur of een ontzaglijke12 uur werktijd,  maar de kleinste en lichtste accu ooit. De PAPr-Air-EPU-P3 heeft de meest uitgebreide regelfuncties en signaleringsfuncties.

De Rebel EMP215ic is een 3-lasprocessen( mig, tig, mma), lichtnet 230 volt lasmachine die zichzelf instelt en tevens zichzelf corrigeert tijdens het lassen. De Rebel EMP-215ic heeft een overvloedig hoeveelheid aan instelmogelijkheden voor de echte Proflasser.

De Rebel EMP320ic kan met zijn 320 amp lasstroom 1,2mm massieve lasdraad , 1,6 mm gevulde lasdraad en 6mm hoogrendement beklede elektroden aan maar is toch, by far, de lichtste 3-lasprocessen in het universum en daarbuiten.

Last but definitely not least de enige echte en meeste verkochte Ernsthard Nanopower; De Nanopower ( in Duitsland “ TaschenSchweißmaschine”genoemd)  weegt minder dan een damestasje en is zo minuscuul dat je hem bij wijze van spreken in je binnenzak kunt meenemen en toch levert hij 100 % inschakelduur ( toch  kun je vol continue elektroden mee lassen).     

De Skywalker Sentinel, de Multitasking Rebel, de PAPr-EPU en de Ernsthard Nanopower van ESAB.lasmachinediect.nl hebben het volgende gemeen; de hoogste kwaliteit, de beste prestaties, de krachtigste, de meest uitzonderlijke eigenschappen en toch

het kleinst, het lichtst en het handigst. 

Rubrieken