Persberichten

Sluitmachine voor trigger spray, ADLP Trigger Capper 22 nov 2016

Sluitmachine voor trigger spray, ADLP Trigger Capper
Trigger Capper

Sluitmachine voor trigger spray

DOPPENSLUITSYSTEMEN

De automatische ADLP Trigger Capper is in de basisuitvoering uitgerust met transportband, waarop de operator de sprays/caps plaatst.

Het doppensluitsysteem kan worden geïntegreerd met een sorteerder.
Met deze Trigger Capper is het mogelijk automatisch trigger caps/sprays te plaatsen op flessen en flacons. De trigger cap wordt door middel van een centreerunit correct geplaatst. Het sluiten van de triggers kan met een vooraf ingestelde torque worden vastgedraaid. De capaciteit van een enkelbaan doppensluiter is ca. 25 triggers/min.

ADLP CAP TR1 Sluitmachine
Semi automatic capper for trigger caps
De ADLP CAP TR1 is een sluitmachine voor het sluiten van trigger caps. De triggers worden manueel voor de capper in de juiste richting op de fles gezet en in de schroefverbinding gebracht. De sluitmachine neemt de fles over met verstelbaar aangedreven zijgeleiding. De fles wordt d.m.v. een fotocel en zijgeleiding in positie gebracht. De vier aangedreven rollen draaien de trigger aan. Het aandraaikoppel is instelbaar op het touchscreen van de sluitmachine.

ADLP CAP ATR1 Sluitmachine
Automatic capper for trigger caps
De ADLP CAP ATR1 is een sluitmachine voor het sluiten van trigger caps. De belangrijkste kenmerken van de capper: een automatische sluitmachine voor doppen als triggers, pompen en traditionele doppen.

Klik hier voor meer informatie en video's

 

Rubrieken