Persberichten

Snel de juiste connector bestellen in de nieuwe connector-webshop van igus 09 okt 2019

Snel de juiste connector bestellen in de nieuwe connector-webshop van igus
In de nieuwe connector-webshop van igus, kan de klant nu de juiste connector voor zijn kabel direct uit voorraad bestellen, zonder minimale bestelhoeveelheid. (Bron: igus B.V.)

Wanneer kabels geconfectioneerd moeten worden, dan kan de passende connector vaak snel worden gevonden, maar niet in kleine hoeveelheden direct bij de fabrikant worden besteld. Hier biedt igus nu een extra service met haar nieuwe connector-webshop: hier kan de klant de juiste connector voor zijn kabel bestellen tegen een redelijke prijs en kan hij kiezen uit een breed assortiment van gerenommeerde leveranciers zoals Harting of Intercontec. De connectoren worden uit voorraad geleverd,  zonder minimale bestelhoeveelheid.

Of het nu gaat om motor-, servo- of datakabels - met het chainflex assortiment, biedt igus de gebruiker de technisch beste en tegelijkertijd meest voordelige kabel voor dynamisch gebruik in kabelrupsen. Met de chainflex webshop kan de klant direct de juiste oplossing uit het kabelassortiment in de gewenste lengte bestellen. Wanneer hij de bestaande per meter verkochte kabel zelf wil confectioneren, dan kan hij vanaf nu ook de bijpassende connector bestellen in de nieuwe webshop van igus. In de connector-webshop (https://www.igus.nl/connector-webshop) vindt de gebruiker een breed scala aan connectoren van verschillende fabrikanten zoals Intercontec, FCT, Yamaichi en Harting. De klant heeft de keuze uit kosteneffectieve plug-in signaalconnectoren, connector-sets en kabelwartels van Hummel, welke direct uit voorraad leverbaar zijn, zonder minimale bestelhoeveelheid. Hierdoor kan de engineer binnen enkele dagen de kabel voor zijn toepassing confectioneren en aansluiten.

Aansluitklare kabels voor bewegende toepassingen, met garantie

Wanneer de klant tijd en geld wil besparen, kan hij gebruik maken van de readycable service van igus. De specialist op het gebied van kabels in bewegende toepassingen ontwikkelt al meer dan 30 jaar kabels specifiek voor gebruik in kabelrupsen en biedt meer dan 4.200 aansluitklare drivekabels op basis van 24 populaire merkstandaarden. Na het confectioneren ondergaat elke kabel een 100% digitale en logische test voordat deze wordt verstuurd. Omdat alle chainflex kabels in het eigen testlab met een oppervlakte van ruim 2.750 m² zijn getest, is igus de enige kabelfabrikant die 36-maanden garantie biedt op het complete kabelassortiment.

Rubrieken