Persberichten

The show must go on... 13 feb 2015

The show must go on...
igus in het theater...

U herkent dit vast wel: U staat voor een mooie maar lastige uitdaging maar u hebt nog geen zicht op een goed werkende, betrouwbare en duurzame oplossing. Zo gaat dat vaak met bewegende energietoevoer op de bühne.

Aderbreuk en daaruit volgende storing liggen op de loer, funest voor uw voorstelling want zoals het alom bekende gezegde luidt: “The show must go on”. Dat is precies waar igus goed in is. Onze jarenlange ervaring met dynamische energietoevoer stelt ons in staat om zelfs de meest uitdagende en veeleisende projecten succesvol af te ronden.

Wij produceren en ontwikkelen innovatieve producten waarmee energie en datatoevoer in alle bewegingsrichtingen (zelfs rotaties tot wel 7000°) mogelijk is, de meest uiteenlopende media zijn toepasbaar in slechts één systeem. Denk hierbij aan: elektra, data, lucht en hydrauliek. De mogelijkheden zijn hierdoor vrijwel onbeperkt.

igus® helpt u graag, ook bij uw meest uitdagende klus, al lijkt deze op het eerste gezicht onmogelijk. Ervaar wat igus® voor uw voorstelling en dynamiek kan betekenen en maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs.

www.igus.nl/theater

Veel meer igus® producten… vindt u op:         www.igus.nl

                                                                                 

Rubrieken