Persberichten

ESAB REBEL EMP 205 ic AC/DC CE nu te bestellen 31 jan 2020

ESAB -EUROPE -PRODUCTS -FIRST     De Enige Echte Europese Rebel Emp 205ic AC/DC is er !

De enige toegestane CE-gecertificeerde  Europese Esab Rebel Emp 205ic AC/DC  CE  CE  is leverbaar.

Niet die primitieve kwaliteit uit de USA met een primitieve mig-lastoorts met een domme middeleeuwse aansluiting  of een achterlijke continue lopende gas Tig-Toorts maar een mooie elegante Europese Esab MXL-201 miglastoorts met universele EURO-aansluiting en handzame flexibele Esab SR-B 26 met handige drukknop op het ergonomische handvat om het Tiglasproces te starten.

Niet die primitieve kwaliteit uit de USA met een lastige losse en apart vast aangesloten onhandige gasslang maar een echte  Europese Esab Rebel 205 AC/DC  met twee ingenieus geschakelde gaskleppen mooi netjes in de Rebel ingebouwd; dat is Echte Europese Esab Kwaliteit.

Niet die primitieve kwaliteit uit de USA waar bij je naar de elektrische en elektronische veiligheid maar moet gissen maar Eerlijke Europese Esab Eigenheid en Veiligheid gewaarborgd op de Enige Echte Europese CE.

De Esab Rebel Emp 205ic AC/DC CE  is CE gecertificeerd en voldoet aan de EN ISO machinenormen waarop wij allemaal al tientallen jaren kunnen vertrouwen.

Dus Europese Esab Rebel Emp 205ic AC/DC CE levert veiligheid eerst met veel  betere lasresultaten.

Wil je veilige lassen, wil je veilig leven; kies dan voor ESAB-CE, kies ESAB-Rebel-emp-205-ac/dc-CE

Te bestellen op ESAB.lasmachinedirect.nl:
https://esab.lasmachinedirect.nl/esab-rebel-emp-205-acdc-p-20343.html

https://esab.lasmachinedirect.nl/esab-rebel-emp-205-acdc-p-20384.html

 

Rubrieken