Persberichten

Veiligheidsmatten Pilz-Bircher 26 mrt 2012

Veiligheidsmatten Pilz-Bircher
Veiligheidsmatten Pilz-Bircher

Persbericht van Pilz:

Pilz professionel partner gevonden voor veiligheidsmatten
D.d. 27 februari 2012
================================================================

Pilz-Bircher schakelmatten voor veilige zonetoepassingen
Pilz heeft in Bircher een professionele partner gevonden voor het leveren van veiligheidsmatten voor het bewaken van veilige zones rondom machines en kan hiermee een nieuwe totaaloplossing bieden voor projecten op gebied van machineveiligheid.

Robuust en betrouwbaar
In schakel- of veiligheidstoepassingen onderscheiden schakelmatten zich door een hoge aanspreekgevoeligheid en hun robuuste uitvoering. De schakelmatten zijn verkrijgbaar in diverse vormen en uitvoeringen, verschillende kabellengtes en stootranden.

Veilig en comfortabel
Bircher Reglomat schakelmatten worden gebruikt voor de detectie van personen of objecten op een gedefinieerd oppervlak. Zij dienen ter afscherming van gevarenzones en dus voor de beveiliging van personen of als handig schakelelement in comforttoepassingen.
Totaaloplossing
Bircher veiligheidsmatten voor deactivering van veiligheidsruimtes, machines en apparaten. Ze beveiligen de zones rondom uw machines. Bij contact met de veiligheidsmat, wordt via een relais een stopsignaal naar de machine gezonden. Op deze manier worden gevaarlijke situaties voorkomen. De veiligheidsmatten zijn bruikbaar voor inloopbeveiliging, toegangsbeveiliging en persoonsdetectie.
Voor vragen of aanvullende informatie? Bel Pilz op nummer 0347- 320 477 of info@pilz.nl

Bijlage: - afbeelding schakelmatten
Pilz Vianen
Havenweg 22 4131 NM Vianen
T. 0347 320 477
E-mail: info@pilz.nl – www.pilz.nl


Noot Redactie: voor vragen/opmerkingen kunt u contact opnemen met Diane van Putten ( d.vanputten@pilz.nl).

Rubrieken