Persberichten

Vernieuwd! Pilz E-shop – Meer dan online aankopen 07 jul 2014

Vernieuwd! Pilz E-shop – Meer dan online aankopen
Pilz E-shop - meer dan online aankopen

Vianen, 7 juli 2014 – Pilz  biedt nu een geheel vernieuwde E-shop aan. Naast de vertrouwde service die klanten van ons gewend zijn, ondersteunt de nieuwe E-Shop bij het gehele aankoopproces. Of het nu gaat om de ontwikkeling, de online aankoop of de aftersales.

Snelle zoekmogelijkheden en actuele leveringstijden

In de nieuwe E-Shop is het volledige assortiment van Pilz producten opgenomen. Met behulp van een boodschappenlijst en de snelle zoekmogelijkheden, kunnen de gewenste producten worden geselecteerd en aan het winkelmandje worden toegevoegd. Bij elk product wordt altijd de actuele leveringstijd getoond. Telefonische navragen of uitzoekwerk is hiermee overbodig. Naast betaling op factuur met individueel vastgelegde betalingscondities biedt Pilz nu ook betaling met creditcard aan. Uiteraard wordt er rekening gehouden met afgesproken prijzen en (staffel) kortingen voor geregistreerde klanten.

Complete besteloverzicht (online-offline)

Niet alleen producten kunnen worden besteld via de E-shop, ook accessoires, handleidingen, software-tools en andere downloads kunnen worden verkregen via de vernieuwde webwinkel. Door de ondersteuning van Open Catalog Interface (OCI) hebben klanten vanuit hun eigen systeem direct toegang tot alle productgegevens van Pilz, met hun individuele prijzen. Ook kan direct worden nagekeken of een product leverbaar is. Alle gegevens zijn op deze manier beschikbaar in eigen systemen. Aanbiedingen, bestellingen, leveringstijden,, facturen en overige bestellinggegevens worden overzichtelijk en in chronologische volgorde weergegeven in de E-Shop. Bovendien zijn alle opdrachten te bekijken, ook opdrachten die niet online geplaatst zijn. Een efficiënte tool die tijd bespaart en voor alle betrokkenen resultaat levert.

De vernieuwde E-shop van Pilz is 24/7, 365 dagen en wereldwijd in 31 landen beschikbaar. Producten kunnen altijd internationaal besteld worden en lokaal worden afgeleverd. De Pilz  E-Shop is te vinden via de vertrouwde website www.pilz.nl

Rubrieken