Persberichten

Weld Warrior 18 jun 2013

Vanotools lanceert WeldWarrior Welding Concept

Bedrijven in de metaalindustrie in de tijden onverzettelijk en efficiënt zijn zoals vroeger de indiaan, de echte Weld Warrior dat deed. Genadeloos de concurrentie opzij zetten is nu ook

Een must voor de producent in de metaal sector. De indiaan was een alleskunner, een doorzetter en uitermate efficiënt.

Het WeldWarrior lastechnisch concept bestaat uit slechts een paar producten om de lastechniek te veroveren: een lasmachine voor alle lasprocessen zoals MMA, Mig, Mag, Tig, Pulse, een echte alleskunner dus, weld warior 400i / 500i is zeer krachtig maar toch licht, wendbaar en gemakkelijk te gebruiken. De Weldwarrior 400i/500i is goedkoop in gebruik maar ook zeer duurzaam; de eigenschappen van onoverwinnelijkheid.

Weldwarrior is ook persoonlijke bescherming voor de lasser. Het weld@warrior concept heeft de onverwoestbare WarriorTech automatische lashelm. Deze Warrior-Tech lashelm heeft ook indianen eigenschappen : Four-eyes on the lookout ofwel een door 4 sensoren gestuurde reactietijd die ongeëvenaard is in de wereld, Buffelo view ofwel zeer ruim zicht door het grote lasglas, the Indian-Eye de grootste optische zuiverheid ooit gerealiseerd bij een automatische lashelm, licht, wendbaar en voorzien van de laatste technische snufjes en uiteraard geschikt voor alle lasprocessen. De Warrior Tech, uniek in zijn klasse.

Be a Weld-warrior, overleef en overwin als een @weldwarrior, gear up for the battle, kill your competitor and win the war because you are the real warrior of welding. Het welding Warrior system in samenwerking met Vanotools verwordt een zegerijke overwinning; the cowboys in metal industry are gonna lose all over again. 

WeldWarrior en Vanotools samen zijn onbedwingbaar, onverslaanbaar, de echte winst.   
 

Rubrieken