Persberichten

WLX en WLXH, Een nieuwe brede en hygienische conveyor 25 sep 2014

FlexLink heeft een nieuwe brede hygienische conveyor ontworpen.

Scherpe hoeken , vlakke oppervlakken , holle lichamen en spleten waar ziekteverwekkers en verontreinigingen de neiging hebben om vast komen te zitten , zijn allemaal geëlimineerd.

Veiligheid en operator ergonomie is een prioriteit . Operators gebruiken bijvoorbeeld een geïntegreerde hefboom om de ketting te liften voor het reinigen van de conveyor die voorkomt dat lastige handelingen verricht moeten worden om de ketting te verwijderen.

Verpakt vlees, zuivel tot brood en meel , het systeem zorgt voor een storingsvrije werking en een lange levensduur . Klaar om te worden geïnstalleerd in elke toepassingsgebied - van de primaire verpakking tot aan het einde van de lijn.

De gestandaardiseerde en het modulaire ontwerp van de brede transportband maakt montage en aanpassingen eenvoudig . Het systeem is verkrijgbaar in 374 , 526 en 678 mm breedte .

Het optimale ontwerp van de WLX transportband resulteert in aanzienlijk meer uptime , lagere operationele kosten en een lager energieverbruik.

Er is tevens ook een nog meer hygiënsche verzie leverbaar de WLX H versie. Deze kan uitgerust worden met een thermodrive band (PU)  en aangevuld worden met een geintegreerd CIP systeem.

Rubrieken