Persberichten

Algeco levert 115 units in 4 weken tijd bij basisschool De Singel. 08 jul 2015

Algeco levert 115 units in 4 weken tijd bij basisschool De Singel.
115 units in 4 weken tijd in Schiedam

Tijdelijke schoolvoorziening leerlingen Basisschool De Singel in Schiedam

De bouw van een multifunctioneel en modern schoolgebouw voor de leerlingen van De Singel zorgde ervoor dat men op zoek was naar een tijdelijk gebouw.
Op de parkeerplaats aan de Buitenhavenweg verrijst een tijdelijk onderkomen voor leerlingen die wachten op de oplevering van hun nieuwe school. De firma Algeco bouwt het tijdelijk onderkomen in opdracht van Stichting Primo Schiedam (Primair Openbaar Onderwijs Schiedam). Het bedrijf is gespecialiseerd in modulaire bouw en voorziet de school van extra huisvesting met moderne snufjes, zodat het de kinderen in het nieuwe schooljaar aan niets ontbreekt.

De Stichting Primo Schiedam huurt de ruimte voor een jaar. Het schoolgebouw is in vier weken gerealiseerd, bestaat uit 115 units en beslaat een oppervlakte van 2070 m2, ruim genoeg voor alle benodigde faciliteiten. Vanwege de opstelling in een U-vorm ontstaat een veilig school/speelplein in het midden, waardoor er altijd voldoende zicht is op de kinderen.

Martijn den Boer, Huisvestingsadviseur Stichting Primo Schiedam: “In verband de bouw van onze nieuwe school zochten wij een onderkomen dat voldoet aan moderne eisen.    We zijn tevreden met Algeco als partner. Hun ervaring met huisvesting betekent dat we leerlingen straks op een prima plek kunnen ontvangen. Je zou het misschien niet verwachten, maar dit gebouw beschikt over een infrarood verwarmingssysteem en WIFI installatie. We beschikken straks ook over een peuterspeelzaal, en een ruimte voor buitenschoolse opvang ingericht in het thema van ‘Oma’s woonkamer’. Op die manier creëren we een ontspannen en huiselijke sfeer. Zo voelt spelen bij ons als thuiskomen!"

Over Algeco

Algeco is wereldmarktleider op het vlak van tijdelijke en permanente totaaloplossingen in modulaire huisvesting en heeft  ruim 320.000 modules in voorraad.  Algeco is ISO 9001:2008 - en VCA**gecertificeerd, actief in 29 landen van Zweden tot China en verhuurt en verkoopt zowel standaard  units als modules die in samenspraak met de klant op maat worden gemaakt. Alle oplossingen worden geproduceerd met oog voor duurzaamheid en milieu.  Algeco is actief in verschillende sectoren: scholen, kantoren, evenementen, opslag, bouwterreinen en industrie.

Op zoek naar tijdelijke ruimte? Algeco doet veel meer dan het leveren van klaslokalen. Wat uw behoefte ook is, Algeco zorgt voor een oplossing!
Contacteer ons op info.nl@as.algeco.com of op 0800/485 0485!

 

Rubrieken