Persberichten

Contimeta palletisers 29 jun 2015

Contimeta palletisers
De Smart-Pal palletiser

De meest voorkomende palletiseeroplossing is het end-of-line palletiseren. Hierbij heeft elke productie- of verpakkingslijn één palletiser. 

Dit garandeert de hoogste graad van productiebeschikbaarheid omdat uitval van een machine slechts invloed heeft op één lijn. 
End-of-line palletiseeroplossingen zijn door een modulaire opbouw eenvoudig qua ontwerp en constructie. Hierdoor biedt deze oplossing de meest betrouwbare en over het algemeen ook de goedkoopste oplossing.

Contimeta biedt zowel standaard CSi palletiseermachines met hoge invoer als met lage invoer als maatwerk. Voor beide oplossingen blijft de machine zo compact mogelijk zodat de productievloer maximaal vrij blijft.

Voor het palletiseren zijn onze palletisers in te delen op basis van oplopende capaciteit.
Contimeta kan het onderstaande aanbieden:

De Smart-Pal palletiser is een relatief eenvoudig en budgetvriendelijk instapmodel geschikt voor de lagere capaciteiten voor de handling tot ongeveer 20 producten per minuut, afhankelijk van de soort producten en het stapelpatroon. Uitermate geschikt om direct achter een case packer en bijvoorbeeld een dozensluiter te plaatsen. Met de i-Pal is er naar gestreefd om palletiseren in iedere productieomgeving mogelijk te maken.

De Certa palletiser, met lage invoer, voor laag tot midden capaciteit, biedt iets minder flexibiliteit t.o.v. i-Pal robot maar is gunstig geprijsd.

De i-Pal palletiser geschikt voor laag en midden capaciteiten en biedt een hoge mate van flexibiliteit en is modulair toepasbaar (van semi automaat tot volautomaat met geïntegreerde wikkelaar). 

De Taros palletiser, met hoge invoer, is geschikt voor midden tot wat hogere capaciteit. Deze machine uitermate geschikt voor Multiline oplossingen (meerdere machines op rij).

Rubrieken