Persberichten

Lenze live webcasts over trending topics in mechanical engineering 10 jun 2020

De onderwerpen van de webcast serie variëren van digitalisering in het engineeringproces, het beveiligen en optimaliseren van de continue werking van systemen en ma-chines tot de eisen voor toekomstbestendige en energiezuinige machines.

Met de nieuwe serie vult Lenze het gat op dat is ontstaan door het wegvallen van beurzen en conferenties als gevolg van de pandemie, en speelt het ook in op de toegenomen informatiebehoefte van haar klanten en geïnteresseerden aan vakkundige gecommuniceerde specialistische kennis over de brandende vraagstukken op het gebied van digitalisering. Aan het einde van elke webcast is er de mogelijkheid om in dialoog te treden met de respectievelijke Lenze-experts en individuele vragen te stellen.

De serie startte al op 29 april 2020 met een live webcast over het thema digitale uitdagingen in de machinebouw. De volgende weken werden vele andere onderwerpen al uitgelicht op gebied van digitalizering, Industrie 4.0 en verandering van de markt. 

Marc Vissers, Marketing Strategy Coordinator EMEA West, legt uit: "Het is voor ons belangrijk dat dit nieuwe format direct een toegevoegde waarde biedt en dat de geïnvesteerde tijd uiteindelijk voor alle deelnemers de moeite waard was. Onze aanpak is dan ook om OEM's pragmatisch te ondersteunen en hen de juiste tools, diensten en methoden aan te reiken om met succes het tijdperk van de digitale techniek in te gaan. Uit de reacties en groot aantal deelnemers van de afgelopen webcasts blijkt ook dat deze nieuwe vorm van aanbod van kennis OEM'ers helpt".

Inschrijven kan op elk moment online via de website van Lenze. Wil je nog webcasts terugkijken, is dat mogelijk via de website of YouTube kanaal van Lenze. 

Vandaag, 10 juni, staat op het programma het thema Digital Engineering. Volgende week woensdag is het thema Condition Monitoring.  

De link om te registreren is als volgt: https://www.lenze.com/en-nl/lenze-live-webcast  

 

 

 

Rubrieken