Lenze BV, 's-Hertogenbosch

Rubriek(en): Aandrijvingen en besturingen , Industriële automatisering

As Easy As That!

Adres: Ploegweg 15
5232 BR 's-Hertogenbosch
Postadres: Postbus 3101
5203 DC 's-Hertogenbosch
Telefoon: 073-6456500
E-mail:
Website: www.lenze.com

Informatie over Lenze BV

Lenze is een toonaangevend automatiseringsbedrijf voor soft- en hardware voor machinebouw. Met meer dan 70 jaar ervaring in het bieden van oplossingen is Lenze een sterke partner die zij aan zij staat met zijn klanten. Het portfolio omvat kwalitatief hoogwaardige mechatronische producten en pakketten, efficiënte systemen voor machineautomatisering bestaande uit hardware en software, en digitaliseringsdiensten op het gebied van big data, assetmanagement, cloud- en mobiele oplossingen en software in het kader van 'the Internet of Things' (IoT). 

Lenze heeft wereldwijd ongeveer 3.700 medewerkers in dienst en is gevestigd in meer dan 60 landen. Als onderdeel van zijn 2020+ groeistrategie heeft Lenze de intentie om de komende jaren sterk te blijven investeren in Industry 4.0-sectoren - met als doel de opbrengsten en winstgevendheid verder te verhogen.

Leveringsprogramma

Ons leveringsprogramma bestaat uit eigen ontwikkelde en geproduceerde productlijnen op gebied van Automatisering en electromechanische oplossingen, zoals.
- controllers/plc (visualisatie, logic en motion control)
- automatiseringssoftwaretoolbox FAST (modulair)
- servitization tools (o.a. OEE, assetmanagement, System Solution Designer)
- drives en servosystemen 
- electromechanische aandrijftechnologie en actuatoren

Informatie aanvragen

Naam:

Telefoon:

E-mail:

Ik wil informatie over:

Ja, mijn e-mail adres mag worden gebruikt voor het toezenden van informatie en/of speciale aanbiedingen door MYbusinessmedia en zorgvuldig geselecteerde bedrijven.

Persberichten (2)

Slimme servo-as voor effectieve en flexibele productieprocessen (31-01-2019)

Lenze heeft een schaalbare, compacte en efficiente drive-oplossing ontwikkeld voor productie- en intralogistieke systemen met de i950 servo, m850 sychrone motor en g700 planetaire tandwielkast. Lees verder...

Intuitive Automation in plaats van complexe processen (31-01-2019)

Met het bieden van perspectieven voor een digitale, intuïtieve automatisering, worden efficiëntieverbeteringen bereikt. Lenze is, als producent met uitgebreid kennis van zaken en met een breed aanbod aan hard- en software voor de automatisering van machines, een belangrijke aandrijfkracht voor deze ontwikkeling. Lees verder...

Laatste vaknieuws meer...

Bezoek de website van Lenze BV

Rubrieken